HJORTKÆR maskinfabrik a/s er en familieejet virksomheden, som har været drevet af familien Sand Simonsen siden 1958.
Der har været drevet smedie på stedet siden ca. 1906.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Virksomheden er fortsat beliggende i landsbyen Hjortkær, ca. 20 km øst for Esbjerg.

 Fra at være en traditionel smedevirksomhed med opgaver indenfor landbrug og smedejernskonstruktioner, ændrede aktiviteterne sig gennem 1980'erne til produktion af tipvogne til landbruget.

I starten af 1990'erne skiftede virksomheden over til design og konstruktion af maskinudstyr i rustfrit stål. I de første mange år lå produkterne hovedsageligt indenfor industrielle vaskeanlæg og senere kom fremstilling af filterenheder for spildevandsseparering til.

Omkring 2008 begyndte fokuseringen på at rette virksomhedens produktprogram ind imod afvanding af spildevand og spildevandsslam. Denne proces førte efter få år til en palette af løsninger, som har gjort os førende indenfor udstyr og anlægsløsninger til spildevandsseparering i industrielle virksomheder, samt for- og slutafvanding på især kommunale renseanlæg.

 

 

Vi har gennem årene opbygget stor knowhow og arbejder i dag målrettet på at være en professionel sparringspartner indenfor vores fokusområder.

Virksomheden har både modtaget priser og kunnet fejre runde virksomheds- og medarbejderjubilæer undervejs.

I 2002 modtog vi årets Miljøpris fra det daværende Miljønetværk Ribe Amt. I 2007 modtog vi dagbladet JydskeVestkystens Erhvervspris "Den Gyldne Ambolt" og i foråret 2008 kunne vi fejre 50 års virksomhedsjubilæum.

En plads blandt dagbladet Børsens Gazeller kom til i 2016 og samme år kunne vi glæde os over at modtage "Initiativ- og Iværksætterprisen" af ProVarde (Varde kommunes Turist- og Erhvervsråd).

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.


© 2018-2022
HJORTKÆR maskinfabrik a/s 
Praestebrovej 52  |  DK-6818 Aarre
Tel: +45 75191120  |  info@hjortkaer.dk
Reg. no.: DK 16945870