När du besöker vår webbplats samlas information om dig in, som används för att anpassa och förbättra vårt innehåll. Om du inte vill att information ska samlas in bör du radera dina cookies och avstå från vidare användning av webbplatsen. Nedan har vi fördjupat vilken information som samlas in, deras syfte och vilka tredje parter som har tillgång till denna information.


Cookies

Webbplatsen använder "cookies", vilket är en textfil som lagras på din dator eller mobil i syfte att känna igen den, komma ihåg inställningar og utföra statistik. Cookies kan inte innehålla skadlig kod som t.ex virus.

Det är möjligt att radera eller blockera cookies. Se vägledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Om du raderar eller blockerar cookies riskerar du att webbplatsen inte fungerar optimalt och att det finns innehåll som du inte kommer åt.

För närvarande (april 2021) kan cookies från följande tjänsteleverantörer aktiveras på webbplatsen:

  • Cookieinformation
  • Bisnode
  • Google Analytics

Du kan justera ditt godkännande av cookies och hitta information om alla aktiva cookies på webbplatsen via ikonen Cookieinformation i det nedre vänstra hörnet på sidan.


Personuppgifter

Allmänt

Personuppgifter är all slags information som till viss del kan hänföras till dig. När du använder vår webbplats samlar vi in och behandlar ett antal sådana uppgifter. Det händer t.ex. vid allmän tillgång till innehåll om du registrerar dig för vårt nyhetsbrev eller deltar i tävlingar / undersökningar.

Vi samlar in och behandlar vanligtvis följande typer av information: Ett unikt ID och teknisk information om din enhet, ditt IP-nummer, geografisk plats och vilka sidor du klickar på (intressen). I den mån du själv ger uttryckligt samtycke till detta och själv anger uppgifterna, behandlas det även: Namn, telefonnummer, e-post, befattning och företag. Detta kommer normalt ske i samband med en direktkontakt till oss via ett kontaktformulär eller vid prenumeration på vårt nyhetsbrev.

Säkerhet

Vi har vidtagit tekniska och organisatoriska åtgärder mot att dina uppgifter oavsiktligt eller olagligt publiceras eller kommer till obehörigas kännedom, missbrukas eller på annat sätt behandlas i strid med lagen.

Ändamål

Uppgifterna används för att identifiera dig som användare och tillhandahålla de tjänster du efterfrågat, som t.ex. att skicka ett nyhetsbrev. Dessutom använder vi informationen för att optimera innehållet på vår webbplats.

Lagringsperiod

Uppgifterna lagras under den tid som lagen tillåter och vi raderar dem när de inte längre behövs. Perioden beror på informationens karaktär och bakgrunden till lagringen. Det är därför inte möjligt att ange en generell tidsram för när information raderas.

Offentliggörande av information

Data om din användning av webbplatsen och geografiskt läge vidarebefordras till tredje part i den mån denna information är känd. Vilka tredje parter som är inblandade kan du se i avsnittet om "Cookies" ovan. Informationen används för att förstå hur och hur mycket webbplatsen och de enskilda sidorna på webbplatsen används.

Dessutom använder vi ett antal tredje parter för lagring och behandling av data. Dessa behandlar information enbart för vår räkning och får inte använda den för sina egna syften.

Utlämnande av personuppgifter såsom namn och e-post m.m. kommer bara att ske om du ger ditt samtycke. Vi använder endast databehandlare i EU eller i länder som kan tillhandahålla din information med adekvat skydd.

Åsikter och klagomål

Du har rätt att få information om vilka personuppgifter vi behandlar om dig. Du kan också när som helst invända mot användningen av information. Du kan också återkalla ditt samtycke för att uppgifter om dig ska behandlas. Om uppgifterna som behandlas om dig är felaktiga har du rätt att få dem rättade eller raderade. Förfrågningar om detta kan göras till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Om du vill klaga på vår behandling av dina personuppgifter har du även möjlighet att kontakta Datatilsynet.


Utgivare

Webbplatsen ägs och publiceras av:

HJORTKÆR maskinfabrik a/s
Præstebrovej 52
DK - 6818 Årre
Telefon: 75191120
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.


© 2018-2022
HJORTKÆR maskinfabrik a/s 
Praestebrovej 52  |  DK-6818 Aarre
Tel: +45 75191120  |  info@hjortkaer.dk
Reg. no.: DK 16945870 

 

 

 


Produkter

Lösningar

Om oss

Mässor

Nyheter

Cookie och sekretesspolicy