HJORTKÆR maskinfabrik a/s er en familieejet virksomhed, som har været drevet af familien Sand Simonsen siden 1958.
Der har været drevet smedie på stedet siden ca. 1906.

Virksomheden er fortsat beliggende i landsbyen Hjortkær, ca. 20 km øst for Esbjerg.

Fra at være en traditionel smedevirksomhed med opgaver indenfor landbrug og smedejernskonstruktioner, ændrede aktiviteterne sig gennem 1980'erne til produktion af tipvogne til landbruget.

I starten af 1990'erne skiftede virksomheden over til design og konstruktion af maskinudstyr i rustfrit stål. I de første mange år lå produkterne hovedsageligt indenfor industrielle vaskeanlæg og senere kom fremstilling af filterenheder for spildevandsseparering til.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omkring 2008 begyndte fokuseringen på at rette virksomhedens produktprogram ind imod afvanding af spildevand og spildevandsslam. Denne proces førte efter få år til en palette af løsninger, som har gjort os førende indenfor udstyr og anlægsløsninger til spildevandsseparering i industrielle virksomheder, samt for- og slutafvanding på især kommunale renseanlæg.

Vi har gennem årene opbygget stor knowhow og arbejder i dag målrettet på at være en professionel sparringspartner indenfor vores fokusområder.

Virksomheden har både modtaget priser og kunnet fejre runde virksomheds- og medarbejderjubilæer undervejs.

I 2002 modtog vi årets Miljøpris fra det daværende Miljønetværk Ribe Amt. I 2007 modtog vi dagbladet JydskeVestkystens Erhvervspris "Den Gyldne Ambolt" og i foråret 2008 kunne vi fejre 50 års virksomhedsjubilæum.

En plads blandt dagbladet Børsens Gazeller kom til i 2016 og samme år kunne vi glæde os over at modtage "Initiativ- og Iværksætterprisen" af ProVarde (Varde kommunes Erhvervsråd).

 


Levering af energieffektive anlæg som medfører markante besparelser hos kunderne er ikke en ny disciplin for os hos HJORTKÆR maskinfabrik.
... Læs mere

Vinder af vores årsmødekonkurrence 2024 fundet!

 

 

 

 

 

Så fik vi fundet vinderen af vores lille konkurrence på årsmødeudstillingen i Odense.

Tillykke til Ryan Thomsen fra Skanderborg Forsyning!


Der er Læs mere

© 2018-2023
HJORTKÆR maskinfabrik a/s 
Præstebrovej 52  |  DK-6818 Årre
Tlf: 75191120  |  info@hjortkaer.dk
CVR: 16945870

 

 

 


Produkter

Løsninger

Om os

Messer

Nyheder

Cookie- og privatlivspolitik