Som leverandør af centrale installationer til anlægsinstallationer med mange driftsstimer i både forsyningsvirksomheder, levnedsmiddel- og procesindustri, er vi opmærksomme på værdien af hurtig reaktion og rettidig service.

Med egne servicebiler og engagerede medarbejdere, udfører vi landsdækkende service fra vores firmaadresse i Hjortkær.

Serviceindsatsen bakkes op af et omfattende reservedelslager samt egen produktion af mange centrale komponenter.

 

 

 

Tilkald hverdage

Vi kan kontaktes indenfor normal arbejdstid (man.-tors. 7-16, fre. 7-14).

Servicering udenfor normal arbejdstid aftales i hvert enkelt tilfælde.

 

Serviceaftale

Vi tilbyder en uforpligtende aftale om forebyggende intervalservice. Ifølge aftalen kontakter vi kunden med et givent interval, for gennemgang af det eller de anlæg, aftalen omfatter.
Ønsker man servicen udført, aftales tidspunkt i samme forbindelse. Vi fører en log over væsentligste servicekommentarer, således at der over flere år kan dannes en historik på anlægget.


Kontakt os på tlf. 75191120 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for mere information om muligheder for servicering af jeres udstyr.

Vil du høre mere?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vores populære doseringsenhed til flyde... Læs mere

 Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


© 2018-2020
HJORTKÆR maskinfabrik a/s 
Præstebrovej 52  |  DK-6818 Årre
Tlf: 75191120  |  info@hjortkaer.dk
CVR: 16945870