Ved ProVardes årlige nytårskur d. 13/1-2016 fik HJORTKÆR maskinfabrik a/s, sammen med Xpedit A/S, årets Initiativ- og Iværksætterpris.


Foto: JV


Herunder uddrag af formand Finn Christensens motivationstale til vinderne:

"
Vores første prismodtager driver virksomhed et sted, hvor der har været smedevirksomhed siden 1906, og den aktuelle virksomhed startede op i 1958.

Lige siden har den været drevet som en familievirksomhed.

De har siden starten bygget om og bygget til – i flere omgange - og de har også tidligere modtaget priser og anerkendelse for deres indsats: En Miljøpris i 2002 og JyskeVestkystens Erhvervspris i 2007.

De er for nylig blev de kåret som Gazellevirksomhed – lidt usædvanligt for en så gammel virksomhed.
Men den har de fået fordi de har forstået at tilpasse sig – at se og gå efter nye muligheder. De har ændret deres fokus med hensyn til produkter og markeder – og haft stor succes med det.

I dag fremstår de som en moderne og fremsynet produktionsvirksomhed, som dog fortsat har et helt fantastisk positivt præg af at være en solid og manøvredygtig familievirksomhed.

De er dygtige til selv at udvikle nye produkter og services – de efterlever de klassiske dyder – og de er reelle at handle med.

De udvikler og producerer avancerede løsninger til spildevandsseparation, slamforarbejdning og vaskeanlæg.

I virksomhedens ledelse er fortsat både en (efterhånden lidt ældre) kvinde og hendes 4 sønner.

Ældste generation er nu i en lidt mere tilbagetrukket position, men fortsat i fuldt vigør med masser af frivilligt og godgørende arbejde. Jeg tror I ved det – vi taler om HJORTKÆR MASKINFABRIK a/s.

Og vi taler om Ingrid Sand Simonsen og sønnerne Alf, Michael, Peter og Torben Sand Simonsen.

Hjertelig tillykke til HJORTKÆR maskinfabrik a/s!
"

Vi er naturligvis stolte og glade for at modtage denne anerkendelse.

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.


© 2018-2022
HJORTKÆR maskinfabrik a/s 
Praestebrovej 52  |  DK-6818 Aarre
Tel: +45 75191120  |  info@hjortkaer.dk
Reg. no.: DK 16945870 

 

 

 


Produkter

Lösningar

Om oss

Mässor

Nyheter

Cookie och sekretesspolicy