Sådan bidrager HJORTKÆR til FN's Verdensmål

 

- Så blev Middelfart Spildevands nye slamafvandingstrailer afhentet for at blive idriftssat på Brenderup renseanlæg i første omgang.

Alt nødvendigt udstyr er naturligvis ombord inkl. fødepumpe, IEA SP-HF04 skruepresser, delbar transportsnegl med udføring gennem trailerens side, PolyUnit PB10, styreskab CPS1000, lys, varme, stor salgsluge og og alt i moderne måle- og reguleringsteknik.

Salgslugen skal ikke sælge andet end traileren selv, men giver samtidig god adgang for servicering, rengøring og frisk luft på en sommerdag.

Traileren er det seneste mobile slamfvandingsanlæg i en række af solide løsninger, leveret til danske forsyningsselskaber. Opbygningen giver stor fleksibilitet og er udført, så til- og frakobling sker hurtigt via faste tilslutningskoblinger på trailerens front.

Komponentvalget er i samme højde kvalitet som vi leverer til faste installationer og sikrer høj driftsikkerhed og minimal vedligehold i mange år fremover.

 

 


Levering af energieffektive anlæg som medfører markante besparelser hos kunderne er ikke en ny disciplin for os hos HJORTKÆR maskinfabrik.
... Læs mere

Besøg os på Vatten 2023 i Gøteborg

 

Vi ser frem til at møde gamle og nye kunder i Gøteborg d. 24.-26 Læs mere

© 2018-2023
HJORTKÆR maskinfabrik a/s 
Præstebrovej 52  |  DK-6818 Årre
Tlf: 75191120  |  info@hjortkaer.dk
CVR: 16945870

 

 

 


Produkter

Løsninger

Om os

Messer

Nyheder

Cookie- og privatlivspolitik