- Så blev Middelfart Spildevands nye slamafvandingstrailer afhentet for at blive idriftssat på Brenderup renseanlæg i første omgang.

Alt nødvendigt udstyr er naturligvis ombord inkl. fødepumpe, IEA SP-HF04 skruepresser, delbar transportsnegl med udføring gennem trailerens side, PolyUnit PB10, styreskab CPS1000, lys, varme, stor salgsluge og og alt i moderne måle- og reguleringsteknik.

Salgslugen skal ikke sælge andet end traileren selv, men giver samtidig god adgang for servicering, rengøring og frisk luft på en sommerdag.

Traileren er det seneste mobile slamfvandingsanlæg i en række af solide løsninger, leveret til danske forsyningsselskaber. Opbygningen giver stor fleksibilitet og er udført, så til- og frakobling sker hurtigt via faste tilslutningskoblinger på trailerens front.

Komponentvalget er i samme højde kvalitet som vi leverer til faste installationer og sikrer høj driftsikkerhed og minimal vedligehold i mange år fremover.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vores populære doseringsenhed til flyde... Read more

Vinder af vores årsmødekonkurrence fundet!

Så fik vi fundet vinderen af vores lille konkurrence på årsmødeudstillingen på Lynetten.

Tillykke til Morten Hansen fra Biofos!


Vi kommer forbi ve Læs mere

 Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


© 2018-2021
HJORTKÆR maskinfabrik a/s 
Præstebrovej 52  |  DK-6818 Årre
Tlf: 75191120  |  info@hjortkaer.dk
CVR: 16945870