Sådan bidrager HJORTKÆR til FN's Verdensmål

 

- Så blev Middelfart Spildevands nye slamafvandingstrailer afhentet for at blive idriftssat på Brenderup renseanlæg i første omgang.

Alt nødvendigt udstyr er naturligvis ombord inkl. fødepumpe, IEA SP-HF04 skruepresser, delbar transportsnegl med udføring gennem trailerens side, PolyUnit PB10, styreskab CPS1000, lys, varme, stor salgsluge og og alt i moderne måle- og reguleringsteknik.

Salgslugen skal ikke sælge andet end traileren selv, men giver samtidig god adgang for servicering, rengøring og frisk luft på en sommerdag.

Traileren er det seneste mobile slamfvandingsanlæg i en række af solide løsninger, leveret til danske forsyningsselskaber. Opbygningen giver stor fleksibilitet og er udført, så til- og frakobling sker hurtigt via faste tilslutningskoblinger på trailerens front.

Komponentvalget er i samme højde kvalitet som vi leverer til faste installationer og sikrer høj driftsikkerhed og minimal vedligehold i mange år fremover.

 

 


Levering af energieffektive anlæg som medfører markante besparelser hos kunderne er ikke en ny disciplin for os hos HJORTKÆR maskinfabrik.
... Læs mere

© 2018-2023
HJORTKÆR maskinfabrik a/s 
Præstebrovej 52  |  DK-6818 Årre
Tlf: 75191120  |  info@hjortkaer.dk
CVR: 16945870

 

 

 


Produkter

Løsninger

Om os

Messer

Nyheder

Cookie- og privatlivspolitik