Driftssikkert afvandingsudstyr for separering af spildevand samt opkoncentrering af kommunalt spildevandsslam.

 

 

For grov- og forseparering af spildevand, fremstiller vi en række std. tromleafvandere med kapaciteter fra ca. 20 til 300 m3/time, afhængig af det aktuelle medie.

Med std. tromleperforeringer fra 0,6 til 2,5 mm er de fleste separationsopgaver dækket ind. Hertil kommer muligheden for at montere forskelligt ekstraudstyr såsom overløbsalarm og luftaktueret dysebom med højtryksvask.

Vi tilbyder også syrefast / søvandsbestandig udførelse.

For efterpolering og yderligere fældning, er polymertilsætning også en option. Vores polymerdoseringsanlæg; PolyUnit, er samtidig det naturlige valg i de tilfælde hvor præcis og pålidelig dosering af flydende polymer er aktuelt.


Sikkert beslutningsgrundlag

Vi tilbyder prøvekørsel med mobilt testanlæg hos kunden. Dermed kan driftsforudsætninger fastlægges og prøver udtages, inden en endelig bestykning af anlægget foretages. Dette giver både kunde og leverandør et rigtig godt grundlag for videre dialog og beslutning.


Komplette separationsanlæg

Opbygning og implementering af komplette separationsanlæg til levnedsmiddel- og procesvirksomheder er et område, hvor vores tromleafvandere har bevist meget lave driftsomkostninger og høj driftsstabilitet. Oftest kan overholdelse af kommunale udledningskrav opnås gennem en anlægsbestykning, som pris- og ydelsesmæssigt er et klart alternativ til andre teknologier.

For bestykning af færdige løsninger har vi en lang række komponenter i programmet såsom forskellige rør- og tankreaktorer, recirkuleret skyllevand samt pumper, måle- og doseringsudstyr. Under projekteringen sammenstykkes anlægget i 3D konstruktion. Dermed kan alle komponenter bygges og sammenstykkes, herunder også interne rørføringer, forud for montage hos kunden.

Vi har både enkelt- og flertrins-anlæg i drift indenfor bl.a. slagteri, kødforædling, bageri, mejeri og petfood.


Forafvanding af kommunalt spildevandsslam

Udover procesafvanding anvendes tromleafvanderne også til forafvanding / opkoncentrering af slam på kommunale renseanlæg. Til dette formål leveres vores RDS tromleafvandere i versioner med både enkelt- og dobbeltromler for større kapacitet ved fin tromleperforering, som oftest anvendes i denne sammenhæng.

Relateret indhold:


PDF filer:


Vil du høre mere?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vores populære doseringsenhed til flyde... Read more

Vinder af vores årsmødekonkurrence fundet!

Så fik vi fundet vinderen af vores lille konkurrence på årsmødeudstillingen på Lynetten.

Tillykke til Morten Hansen fra Biofos!


Vi kommer forbi ve Læs mere

 Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


© 2018-2021
HJORTKÆR maskinfabrik a/s 
Præstebrovej 52  |  DK-6818 Årre
Tlf: 75191120  |  info@hjortkaer.dk
CVR: 16945870