Markedets stærkeste og mest komplette program af skruepressere til både kommunal og industriel slamafvanding.

 

 Høj og stabil ydelse, lave energiomkostningerIEAs skruepressedesign er leveret siden 1991. De mange leverede skruepressere over hele verden, har bevist både høj ydelse og stor stabilitet.

Produktprogrammet er markedets mest komplette og dækker alene i SP-HF serien 24 modeller / varianter fra 25-1770 kg TS/time.

IEA Skruepressen findes også i en kraftigere pulp&fiber variant til afvanding af industrielt fibermateriale samt varianter til afvanding af uorganisk materiale fra industrielle produktionsprocesser.Skruepressen er opbygget som en unit med lukket chassis, hvor den løbende proces kan overvåges via skueglas eller luge. Skruen drives af et fladgear. Skruens omdrejningshastighed reguleres via en frekvensomformer.

Fuldautomatisk afvanding

Det flokkulerede slam fødes kontinuerligt til skruepressen. Det optimale udgangspunkt for afvanding af spildevandet kan opnås gennem en enkel kontrol af flokkuleringen.

Stabil drift

Den optimale tilpasning af skruegeometrien til flokkuleret, polymerblandet slam, medfører et tørstofresultat på linie med de bedste centrifugesystemer. Da sneglen kan køre med meget lav, justerbar omdrejningshastighed, kan der opnås højere tørstof-værdier. Sneglens lave rotationshastighed medfører samtidig lave vedligeholdelsesudgifter.

Under drift presses den afvandede slamkage kontinuerligt ud ved sneglens udløbsende og falder ned i maskinens udløbstragt.

Enkel opstart

På baggrund af både det lave omdrejningstal og et højt drejningsmoment, kan sneglepressen til enhver tid standses og genstartes.   

Fordele og væsentlige egenskaber 

  • Sikker og fuldautomatisk drift
  • Lavt slid / lave vedligeholdelsesomkostninger
  • Meget robust opbygning / lang levetid
  • Meget lavt el-forbrug
  • Enkel udskiftning af tætninger / læberinge, uden fjernelse af selve sneglen. Filtercylinderen kan adskilles horisontalt for lettere vedligeholdelsesadgang
  • Udskiftelige filterindlæg for mulig tilpasning af sneglepressen til forskellige slamtilstande
  • Spulecyklus kan udføres under drift
  • Alle produktberørte komponenter er udført i rustfrit stål / kan leveres i syrefast specialudgave   


Kontakt os for mere information om slamafvanding med IEA Skruepressen. 

 


Levering af energieffektive anlæg som medfører markante besparelser hos kunderne er ikke en ny disciplin for os hos HJORTKÆR maskinfabrik.
... Læs mere

Vinder af vores årsmødekonkurrence 2024 fundet!

 

 

 

 

 

Så fik vi fundet vinderen af vores lille konkurrence på årsmødeudstillingen i Odense.

Tillykke til Ryan Thomsen fra Skanderborg Forsyning!


Der er Læs mere

© 2018-2023
HJORTKÆR maskinfabrik a/s 
Præstebrovej 52  |  DK-6818 Årre
Tlf: 75191120  |  info@hjortkaer.dk
CVR: 16945870

 

 

 


Produkter

Løsninger

Om os

Messer

Nyheder

Cookie- og privatlivspolitik